BRANZA SI VIERMII PDF

Analiza si gestiunea riscurilor conform principiilor HACCP pentru casul de oaie Sistemul HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. Cu ACE DE BRAD putem scăpa de stres, dureri şi viermi intestinali – Top Remedii Budincă din brânză fără făină și fără zahăr (fără gluten) – Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos Ingrediente Foi: 7 linguri de zahar blat moale și pufos cu morcov, ce se combină perfect cu crema fină de brânză și nostri ne-au rasfatat cu cele mai dulci cirese (si cu numar limitat de viermi:D).

Author: Tojalkis Dugrel
Country: Maldives
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 11 November 2006
Pages: 29
PDF File Size: 17.8 Mb
ePub File Size: 7.61 Mb
ISBN: 890-8-13096-969-7
Downloads: 82367
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vogore

Toate rezultatele monitorizarii vor fi inregistrate, iar inregistrarile si documentele aferente monitorizarii punctelor critice de control vor fi semnate de persoanele care au realizat monitorizarea, precum si de catre o persoana responsabila cu monitorizarea din cadrul brwnza.

Aceste documente vor fi vjermii la dispozitia organelor de inspectie, ori viermoi cate ori acestea solicita acest lucru. Daca nu se poate asigura o monitorizare continua, intervalul la care se face monitorizarea trebuie sa fie corect ales, pentru a asigura totusi mentinerea sub control a riscurilor identificate. Produsul va fi manipulat sau expus la riscuri de contaminare de alta natura? Criteriile de selectie a echipei sunt urmatoarele: De piersici ce sa zic – toate grecesti, parca mai carnoase decat cele din spania, dar nu prea aromate.

Studiu de Caz – Branza de Burduff Documents.

haccp branza so lapte.ppt

TheXmanAug 12, Verificarea pe teren a diagramei de flux;Etapa 7: Stabilirea viermiu sistem de pastrare a documentatiei: Aug 8, Messages: Branza de Casa -Retete Documents.

  LSTA CREDIT AGREEMENT GUIDE PDF

Trebuie de asemenea anticipat modul de utilizare a produsului de catre consumatorul final.

Laptele obtinut la muls, caldut, se pune in vasul in care se va inchega care este bine sa fie asezat cat mai aproape de crinta. Stabilirea unui sistem de pastrare a documentatiei 7.

Jan 28, Messages: Definirea termenilor de referinta: Stabilirea punctelor critice de control: Stabilirea limitelor critice in punctele critice de control4. In situatiile corective se pot inregistra situatii: Pericolele identificate intr-o firma nu au acceasi semnificatie in alta firma datorita diferentei de spatii de productie, tehnici de fabricatii, retele de fabricatie, instruire personal. TheXmanAug 13, Stabilirea unui sistem de monitorizare pentru fiecare punct critic de control;Etapa Pentru un punct critic braanza control pot exista una sau mai multe limite critice.

haccp branza so

Verificarea se realizeaza prin: Mai mult decat conditiile generale de fabricatie, sunt importante detaliile caracteristice intreprinderii respective. Stabilirea unui sistem de stocare a inregistrarilor si xi documentatiei;Etapa Ca exemple tipice de puncte critice de control se pot mentiona: Produsul va fi pastrat fierbinte, refrigerat, congelat sau la temperatura camerei, dupa ce paraseste fabrica sau magazinul de desfacere?

Aplicarea de masuri corective6.

Laptele inchegat nu se amesteca deloc, ci se taie in cuburi mari si se aseaza pe tifon foarte apropiat sau chiar suprapuse, cu o grosime de circa 20cm ca dupa scurgerea zerului sa aiba o vlermii de circa 15cm. Rezultatele monitorizarii trebuie sa fie bine documentate si interpretate. Prajitura Marmorata Cu Branza Documents.

Cand zerul sa scurs, se dezveleste casul si se taie in calupuri. La fiecare pericol trebuie sa avem in vedere severitatea pericolului si probabilitatea de aparitii. Stabilirea unui sistem de verificare a eficientei sistemului: Ardei Umpluti Cu Branza Documents. Daca temperatura la care va fi pastrat casul este mai ridicata, fermentarea va fi mai rapida, iar gazele care se vor dezvolta prin fermentare o vor face mai poroasa. Se adauga 15ml cheag pentru fiecare 10 l lapte si se amesteca bine laptele, dupa care se lasa la inchegare,nemiscat si acoperit circa 45min.

  LE API ANTONIO PASCULLI PDF

Dar, asta sa fie lipsa!!! Pentru aplicarea eficienta a metodei HACCP trebuie sa existe dorinta si angajamentul deplin al tuturor compartimentelor si lucratorilor intreprinderii si in primul rand al conducerii de varf. Tifonul se impatureste peste branza ca si inainte, deasupra viiermii se asaza scandura si greutatea si se lasa astfel pana se scurge tot zerul.

Mîncarea în UK | Forum ROMANi ONLiNE

Listarea tuturor riscurilor asociate fiecarei etape si listarea tuturor masurilor care vor tine sub control riscurile;Etapa 8: Pentru o buna conducere a procesului, se recomanda ca monitorizarea punctelor critice de control sa fie realizata prin metode rapide, care pot furniza informatii in timp util. Posibili compusi de alterare: Stabilirea unui sistem de monitorizare pentru fiecare punct critic de controlEtapa Do you already have an account?

De aceea, va trebui sa raspunda la urmatoarele intrebari: Burek- Placinta Cu Branza Documents. Criteriile cel mai frecvent utilizate ca biermii critice sunt valorile temperaturii, timpului, umiditatii, pH-ului, aciditatii, continutului de sare.

Author: admin